marți, 14 aprilie 2009

Agentii de pariuri in romana

Va prezentam o lista cu agentiile de pariuri care la ora actuala sunt prezente pe internet si in limba romana :

* www.Gamebookers.com
* www.10Bet.com
* www.Worldbet.com
* www.Bwin.com
* www.Bet365.com
* www.Interwetten.com

Bineinteles pe langa aceasta lista de agentii de pariuri exista probabil si alte agentii de pariuri in limba romana, dar sunt nesimnificative pentru noi si nu isi au locul in aceasta lista. Agentiile prezente in aceasta lista au fost testate si analizate puteti vedea o analiza detaliata a fiecarei agentii accesand linkul "Analiza detaliata" din partea dreapta.

Gamebookers una dintre cele mai mari agentii de pariuri, a fost printre primele agentii care a pus la dispozitia romanilor interfata websitului in limba romana, de aceea nu ne miram ca a ajuns rapid una dintre preferatele pariorilor din Romania. Bineinteles nu doar interfata in limba romana i-a atras pe pariori romani ci si oferta extrem de bogata a agentiei si posibilitatea de a juca live foarte multe evenimente.(Analiza detaliata Gamebookers )

10Bet este o lata agentie de pariuri care desi nu are interfata in limba romana de un timp asa indelungat si-a facut rapid clienti din Romania cu un joc numit Totopot, joc ce nu il veti gasi in alta parte, un joc tip pronosport foarte indragit printe pariori romani. Acum ca au si interfata in limba romana este agentia perfecta pentru incepatori vezi analiza detaliata a agentiei pentru a te lamuri de aceste aspecte. (Analiza detaliata 10bet )

Worldbet este o agentie de pariuri care va pune la dispozitie interfata si in limba romana pe langa multe alte limbi straine. Worldbet se axeaza doar pe partea de pariuri sportive neavand poker, casino, bingo sau alte jocuri de noroc. Este recomandata pentru cei care nu doresc sa se complice si vor sa parieze rapid si sigur. Vezi analiza detaliata a agentiei pentru a intelege mai bine aceasta agentie. (Analiza detaliata Worldbet)

Bwin a introdus de curand interfata lor si in limba romana, foarte cunoscuti datorita ofertei de neegalat si sitului interactiv oferind distractie la maxim in timp ce cautati si puneti pariuri. Acum ca au interfata si in limba romana numarul clientilor din Romania creste vazand cu ochii. Este una dintre cele mai bune agentii la care daca inc anu ati jucat va recomandam s ao faceti veti fi placut surprinsi de aceasta agentie. ( Analiza Detaliata Bwin)

Interwetten ne-a surprins placut dupa ce intr-una din zile am accesat websitul lor si am observat ca au introdus si ei de curand posibilitatea de a selecta limba romana pentru interfata websitului. Au un sitem de pariuri live super, noua ne place si suntem convinsi ca ne veti aproba cand veti da de el. Cu o oferta impresionanta a ajuns rapid cunoscuta pe piata, si suntem convinsi ca a fost d emult preferata multora dintre voi, acum ca dispune de meniu in limba romana tot mai multi pariori vor deveni clienti fideli acestei agentiei.(Analiza detaliata Interwetten)

Bet365 cea mai cunoscuta si respectata agentie de pariuri din lume, cu o oferta de neegalat si mai nou chiar si transmisiuni live direct la ei pe site. Aceasta agentie este raiul pariorilor din intreaga lume, iar pariori din Romania nu fac exceptie. Fiind o agentie care respecta mult clientul au facut de curand disponibila si versiune in limba romana a websitului astfel facand viata mult mai usoara celor care se descurcau mai greu sa parieze la ei intr-o limba straina. Inca nu au aflat multi de aceasta schimbare dar suntem ferm convinsi ca odata ce vor afla, multi dintre cei care nu sunt inca clientii lor din motivul ca se descurcau greu intr-o limba straina, vor fi rapid acaparati de schimbare si mai mult ca sigur vor deveni clienti fideli. De altfel agentia Bet365 este una dintre agentiile pe care le recomandam pentru toti pariori din lume (Analiza detaliata Bet365).