marți, 14 aprilie 2009

Canbet

Site oficial: www.canbet.com. Interfata websitului. Interfata este destul de simpla, un standard i-am spune noi, cu toata oferta din sport frumos afisata pe prima pagina. Totusi pentru cei care stiu exact pe ce vor sa parieze nu sunt legaturi directe rapide prin meniuri de tip dropdown sau ceva asemanator. Parerea noastra este ca ar trebui redus numarul de clickuri pentru a executa un pariu. In stanga veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie despre agentia Canbet si totodata oferta lor impartita pe sporturi, dupa accesarea sportului va trebui sa alegeti liga sau alte categorii, depinde totul de sportul pe care l-ati accesat, abia intr-un final veti reusi sa ajungeti la cotele dorite. Daca ar imbunatati putin grafica pentru o navigare mai usoara si mai rapida ar putea ajunge pe o pozitie mai inalta in topul celor mai bune agentii de pariuri. Designul are o tenta americana, se deosebeste de alte situri ale agentiilor de pariuri europene, desi au partea de navigatie foarte asemanatoare. Culorile ce predomina situl sunt portocaliu cu albastru, ceea ce este probil prea stralucitor si nu prea placut la ochi, totodata neatractiv. In plus se pare ca sunt prea multe grafii pe site, ceea ce face situl sa se incarce un pic mai greu

Deschiderea unui cont la Canbet. Deschidere unui cont la Canbet este un proces foarte simplu, cu o pagina de inregistrare foarte scurta. Din pacate nu va puteti ale userul, va este trimis numarul de cont pe adresa de email folosita la inregistrare. Se pare ca este destul de enervant s anuti poti alege propriul user deorece este mai usor de retinut decat un numar de cont. Inafara de acest aspect procesul de inregistrare va fi gata inainte s ava dati seama, dar av veti convinge singuri de acest aspect.

Depuneri si retrageri la Canbet. Canbet face fata majoritatii monezilor folosite de catre agentiile de pariuri si sistemele de plata online. Unele detalii privind aceste transferuri de bani sunt un pic complexe dar sunt explicate in regulile bancare ale agentiei. Limitele lor de depunere, retragere si castiguri sunt printre cele mai mari dintre agentiile de pariuri online. Aceste limite desi sunt printre cele mai mari prin contact telefonic se pot mari si mai mult. Pentru a depune bani Canbet accepta o gama larga de modalitati de plata printre care: carduri de credit si debit (visa si mastercard), transfer bancar, neteller, Moneybookers, cecuri etc. La retrageri spre deosebire de alte agentii de pariuri, nu va taxeaza sumele retrase. Contul este flexibil, puteti depune si retrage bani oricand, fara nici o taxa suplimentara de cele mai multe ori. Datorita unor banci s-ar putea sa intampinati mici probleme legate de cardurile pe care le folositi. Depunerile si retragerile se fac in deplina siguranta si destul de rapid, deci nu trebuie sa va faceti probleme cu aceasta agentie.

Oferta de pariuri. Agentia Canbet s-a axat pe sporturi nord americane. Sectiunea de fotbal american este foarte buna, dar putin cam neorganizata. Pentru fotbal (soccer) au oferta de pariuri din toate ligile europene. pe langa ofertele din sporturile obisnuite mai au si oferte pentru evenimente mai putin intalnite la casele de pariuri. Momentan nu ofera posibilitatea de pariere pe curse de cai, poate ca ar trebui ar creste in popularitate. Se pare ca oferta lor pentru pariurile live este destul de larga.

Cotele oferite de Canbet. Ceea ce ii face sa fie importanti sunt cotele oferite, au cote extrem de bune. Daca acautati cele mai bune cote de pe piata cu siguranta aveti nevoie de un cont la Canbet. Advarul e ca intodeauna au cote foarte bune si rar exista o agentie de pariuri pe piata care sa-i intreaca din acest punct de vedere. Se pare ca Canbet este printre primele agentii care afiseaza cote pentru evenimente sportive ce urmeaza a avea loc, acesta este inca un punct forte al agentiei.

Modalitatea de pariere la Canbet. Formatul de punere a priurilor este destul de aiure. De exemplu cand puneti un pariu din fotbal, meciurile sunt grupate pe fiecare liga, care sunt acceptate doar daca este o sectiune cu cupoane de weekend, pentru a face rapid o combinatie de echipe. La Canbet va trebui sa cautati in josul paginii pentru urmatorul eveniment, anterior fiind prezente pariurile din evenimentul anterior (primul corner, prima repriza, primul gol etc.). Este destul de greu sa puneti un pariu in 2 timpi si 3 miscari la Canbet. De asemenea de multe ori si felul in care sunt afisate cotele pot crea confuzii, datorita faptului ca sunt afisate cotele fixe alturi de cele cu handicap.

Serviciul de relatii cu clientii. Dat fiind faptul ca agentia de pariuri Canbet nu a aparut pe piata noastra d emult timp de este greu sa ne exprimam asupra relatiilor cu clientii, totusi nu am auzit pe nimeni inca sa se planga de acest serviciu. Au chiar si un serviciu de asistenta live foarte prietenos datorita unui personal profesionist. Agentia Canbet are suport telefonic gratuit pentru limba engleza si cateva limbi asiatice. Dispun de un fax cu serviciu de raspundere rapida, de asemenea puteti vorbi cu ei si prin email. Serviciile lor pentru clienti sunt disponibile 24 din 24 de ore, si au dezvoltat un serviciu de ajutor (Help) foarte bine organizat. Chiar daca nu va putem spune mai multe suntem de parere ca veti fi multumiti de aceasta agentie.

Credibilitate si Siguranta la Canbet. Dupa cum am ami amintit nu au chiar asa multi ani pe piata pentru a analiza mai buna a sigurantei si credibilitatii, in schimb stim cateva lucruri esentiale despre aceasta agentie care ne indreapta spre directia pozitiva a lucrurilor. Din cercetarile noastre reiese faptul ca pe forumuri si chaturi nu se plange lumea de aceasta agentie, ba din contra unii o ridica in slavi. Se poate paria si prin telefon in deplina siguranta ceea ce este numai bine deoarece este un pic mai greu s apuneti un bilet pana va obisnuiti. Securitate lor este asigurata printr-o legatura de tip SSL deci nu va faceti griji pentru bani, sunt in deplina siguranta. Agentia Canbet este de asemenea cunoscuta ca o agentie serioasa care pune accent pe multumirea clientilor.

Avantaje si dezavantaje la Canbet

Avantaje
- tipuri de pariuri multiple
- software de poker si casino in topul celor mai bune
- cateva bonusuri interesante
- cote foarte bune
- oferta foarte bogata din diferite sporturi
Dezavantaje
- nu este usor sa plasezi un bilet (fata de alte agentii)
- nu are meniu in limba romana

Concluzii
Este o agentie care chiar daca la prima impresie nu merita prea multa atentie are multe de oferit, va sfatuim sa incercati sa jucati la ei si ati putea fi surprinsi de oferta lor si sa va obisnuiti cu modalitatile lor de pariere si intr-un final, de ce nu , sa va placa mult aceasta agentie.