vineri, 27 martie 2009

O tânără din Republica Moldova a murit într-un apartament din Focşani, care a luat foc

O tânără din Republica Moldova a murit în dormitorul unui apartament dintr-un bloc situat în municipiul Focşani (România). Cel mai probabil victima a decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon, transmite Mediafax, citat de BASA-press.

Locatarii au sesizat pompierii cu privire la faptul că dintr-un apartament situat la etajul patru ieşea fum, iar persoana care locuia acolo nu dădea nici un semn de viaţă. Pompierii au intrat în apartament şi au stins flăcările care ieşeau din dormitor spre hol. În dormitor, a fost găsită moartă Sofia Popa, în vârstă de 26 ani, din Republica Moldova, căzută lângă patul cuprins de flăcări. Tânăra prezenta arsuri la nivelul membrelor.

Incendiul a fost localizat şi stins de pompieri. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor incendiului precum şi a împrejurărilor în care a survenit decesul.

La faţa locului a ajuns pentru cercetări şi o echipă complexă formată din criminalişti şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, dat fiind faptul că există suspiciuni cu privire la condiţiile în care s-a produs
incendiul.

Potrivit declaraţiilor prietenilor tinerei, aceasta se afla în România de mai mult timp.

Apartamentul tinerei a fost sigilat de poliţişti, iar oamenii legii continuă investigaţiile.