luni, 20 iulie 2009

Liga I, etapa 16: Remiza in derbyul provinciei

erbyul provinciei a inceput cum nu se poate mai bine pentru echipa lui Dan Petrescu, intrucat Onofras a deschis scorul in minutul 4 dupa ce a fost excelent lansat de Mara. Atacantul ialomitean si-a pastrat calmul si l-a invins cu un sut la firul ierbii pe masivul Pantilimon, a carui inaltime nu i-a permis sa plonjeze in timp util. Gazdele au ramas in ofensiva, acelasi Onofras centrand periculos pentru Bilasco, insa fostul pitestean nu a putut relua in poarta lui Pantilimon. Replica timisoreana nu s-a lasat asteptata, iar Bucur a profitat de o greseala a apararii ialomitene, tintuita dupa o bara a lui Goga, restabilind egalitatea.

Prin inlocuirea lui Apostol cu Frunza, Urziceniul a castigat in plan ofensiv, ratand din nou o mare ocazie atunci cand Bilasco nu a putut profita de gafa lui Badoi, sutand din 4 metri in fundasul timisorean. Todoran si Frunza au avut golul victoriei in varful bocancului, doar lipsa de inspiratie in fata lui Pantilimon salvand un punct pentru Timisoara.

Partida s-a incheiat astfel la egalitate, un rezultat echitabil avand in vedere jocul prestat de cele doua echipe, un joc modern, in viteza, peste media Ligii I.

Unirea Urziceni – FC Timisoara 1-1 (Onofras ‘4 / Bucur ’28)

Unirea : Arlauskis - Bordeanu, Mehmedovic, Galamaz, Nicu - Gomez, Paduretu, Apostol (’46 Frunza), Mara (’77 Todoran) - Onofras, Bilasco (’85 Danalache). Rezerve : Grigore, Fernandes, Burns, Rusescu.

FC Timisoara : Pantilimon - Badoi, Luchin, Cisovsky, Latovlevici – Stancu (’88 Magera), Alexa, Borbely, Karamyan - Bucur, Goga (’68 Rusic). Rezerve : Popa, Bonfim, Abiodun, David Sanchez.